Guide til elbil

Køb af elbil – hvad skal jeg vide? 

Overvejer du at skifte din benzin- eller dieselbil til en elbil? Så har du sikkert masser af spørgsmål og overvejelser. Her svarer vi på mange af de mest almindelige spørgsmål, du muligvis står med, når du skal ud at finde den elbil, der passer bedst til dine behov.

Kørselsfradrag: En komplet guide

Kørselsfradrag: En komplet guide

For at få mest muligt ud af kørselsfradraget er det vigtigt at forstå præcis, hvilke kriterier der gælder, samt hvordan du dokumenterer din kørsel korrekt. Dette fradrag kan hjælpe med at reducere dine skattepligtige indkomst betydeligt, særligt hvis du pendler lange afstande til og fra arbejde.

Læs mere
Hvad er leasing?

Hvad er leasing?

Dyk ned i leasingkonceptet og forstå, hvad er leasing og hvordan det fungerer. Leasing kan være en fleksibel løsning for dig der overvejer ny bil.

Læs mere
Fordele ved at køre elbil

Fordele ved at køre elbil

En af de store fordele ved elbiler er mindre CO2-udslip. Samtidig er driftsomkostningerne lavere, hvilket kan give en økonomisk gevinst.

Læs mere
Brugt vs. ny bil

Brugt vs. ny bil

Undersøg hvad der kan bedst betale sig, ny eller brugt bil, med vores guide. Få indsigt i garanti, økonomi og sikkerhed så du kan træffe det bedste valg.

Læs mere
Elbilens miljøpåvirkning

Elbilens miljøpåvirkning

Læs mere om hvor meget en elbil forurener. Find ud af om en elbil eller plugin-hybrid er bedst for miljøet og hvilke forskelle der er.

Læs mere
Elbilsbatteri

Elbilsbatteri

Har du en elbil eller overvejer du at købe en, så kan du blive klogere lige her på hvad et nyt batteri koster samt fordelene og ulemperne ved at købe en brugt elbil.

Læs mere
Elafgiftsrefusion 

Elafgiftsrefusion 

Se hvordan refusion af elafgift fungerer, hvem der kan få refusion, og hvor meget du kan spare på din elregning, når du oplader din elbil.
Læs mere
Bliv klar til din nye elbil

Bliv klar til din nye elbil

Elbilen er kommet for at blive og er blevet et attraktivt valg for mange. Det skyldes, at der er utrolig mange fordele ved en elbil. I dette indlæg vil vi komme ind på fordele og ulemper ved...
Læs mere
Omkostninger

Omkostninger

Få overblik over elbilens omkostninger: købspris, opladning, vedligeholdelse og mere. Læs hvorfor elbiler kan være en fornuftig investering. 

Læs mere
Opladning

Opladning

Når du begynder at læse på om forskellige modeller og lademuligheder, støder du hurtigt på en masse ord og udtryk, som måske er nye for dig. Det eneste, du egentlig gerne vil vide, er hvordan du "fylder kilometer på tanken"...

Læs mere
Rækkevidde

Rækkevidde

For de fleste bilkøbere er rækkevidden helt afgørende, når man vælger elbil. Men at definere en elbils nøjagtige rækkevidde og energiforbrug er langt fra enkelt. En elbils rækkevidde påvirkes af mange forskellige faktorer...

Læs mere
Elbilsordbog

Elbilsordbog

Når man er på udkig efter en ny elbil, kan det i starten virke en smule komplekst med alle de nye udtryk og forkortelser. Her forklarer vi nogle af de mest almindelige udtryk, som kan være nyttige at kende i jagten på din nye elbil...

Læs mere

Hvorfor købe en 100% elektrisk SUV Aiways U5?

For os er fremtiden elektrisk. Derfor vil vi gerne gøre overgangen fra benzin til elbil så overskuelig som muligt. Herunder finder du en række ofte stillede spørgsmål omkring det at køre elbil samt fordele ved at skifte til en Aiways U5.