OPHUGNING OG GENANVENDELSE

ELV Betyder ”End of Life Vehicle” og er betegnelsen for en bil der har nået enden af sin livscyklus. En udtjent bil kan udgøre et miljøproblem, hvis den ikke skrottes på korrekt vis. Derudover kan mange dele og materialer på en bil genanvendes, og dermed være en kilde til nye råstoffer, hvis den afleveres og behandles hos en miljøgodkendt autoophugger.

I henhold til reglerne om producentansvar - som trådte i kraft den 1. januar 2007 – er det bilimportørernes ansvar, at du som bilejer omkostningsfrit kan få miljøbehandlet din udtjente person- eller varebil. Reglerne har baggrund i et EU-direktiv.
Vi sikrer en gratis ophugning af udtjente biler samt certificeret og miljørigtig ophugning af din Aiways når tiden kommer. Læs mere om ordningen og hvad du rent praktisk skal foretage dig på De Danske Bilimportørers hjemmeside her.

Aiways er medlem af IDIS gruppen, hvor data om demontering og skrotning på en lang række modeller er tilgængelige for alle i henhold til ELV-direktivet (Direktiv 2000/53/EC). Relevante data for Aiways bilerne kan søges på følgende link: www.IDIS2.com