parallax

Aiways U5

Fra 324.990 kr.

I Aiways U5 går æstetik og udstyr op i en højere enhed. LED-lygterne er smukt integreret i bilen og sikrer et eksklusivt udtryk. Indvendigt fremtones et minimalistisk design med ambient belysning og kvalitet ned til mindste detalje. 

Aiways U5 Premium

SPAR 25.000 kr

Fra 324.990 kr.

Før 349.990 kr.

Med Aiways U5 får du en bil med udstyr langt over standard, 3-faset opladning og meget mere.. Du kan få din bil leveret på kun 14 dage, så hvorfor vente? 

Frihed fra top til tå

Aiways U5 Premium kan prale af helt suveræne sæder, god hovedhøjde og masser af plads til benene både foran og bagi, så familiens største og mindste kan sidde behageligt. På bagsæderne har op til tre passagerer rigelig plads til at strække sig ud og nyde hver kilometer af køreturen.

Oplev Aiways U5

Book en prøvetur eller få en pris på din nuværende bil, ved køb af en Aiways U5. Oplev kvalitet ned til mindste detalje, klassledende kabineplads og en stor køreglæde til gavn for din hverdag.

Anhængertræk til U5

Med en ydelse på 204 hk og et drejningsmoment på 310 Nm har Aiways U5 masser af kræfter til at trække en anhænger. Bilen er udstyret med 314 mm skivebremser ved alle fire hjul og kan stoppe effektivt selv med en 1500 kilo tung anhænger på krogen. Med anhænger uden bremse er vægtgrænse 750 kilo. Godkendelsen omfatter alle producerede versioner af Aiways U5 med 204 hk elmotor fra modelår 2021. Trækket er med aftagelig krog og 13-polet kabelsæt og kan monteres hos alle Aiways Partnere i Danmark.

Se brochure

 Læn dig tilbage og nyd turen. Et gennemført design hvor form og funktion går op i en højere enhed. Dyk ned i detaljerne om Aiways U5 i vores e-brochure.

parallax

Your Space

Elektrisk kørsel i en ny dimension

Aiways U5 er generøs med pladsen til både fører og passagerer med sine imponerende indvendige dimensioner. Kabinepladsen er klasseledende, og så har bagagerummet god plads til barnevogn, weekendtasker og indkøbsture. Aiways U5 er din oase på fire hjul, som giver plads til at nyde både de daglige ture og længere ture.

Vælg mellem flere forskellige farver

Aiways U5 tilbydes i flere elegante farver: Aubergine, Electric Blue og Graphite Grey, med mulighed for at tilføje sort tagfarve. Med flere forskellige farver har du mulighed for at tilpasse din nye bil, præcis som du ønsker det.

Sofistikeret ned til mindste detalje.

I Premium-modellen sidder alle passagerer i elegante og komfortable dellædersæder med god støtte og ergonomi. Det justerbare læderrat sikrer et godt overblik til den digitale instrumentering under alle forhold. Hvert element er optimalt integreret og placeret, og de fleste funktioner i bilen styres fra en 12,3" smudsafvisende HD touchscreen placeret centralt på bilens instrumentpanel - lige fra radio og soltag til sikkerhedssystemer og klimaanlæg.

Stærkt design. Stort indtryk.

Den elektriske SUV Aiways U5 er en strømlinet og elegant elbil med elegante foldbare dørgreb og en aerodynamisk spoiler, der mindsker luftmodstanden. De L-formede LED forlygter og LED baglygter er smukt integreret i bilen. Baglygterne løber som et lysbånd tværs over bagenden af bilen og sikrer U5 et eksklusivt udtryk - også om natten. Ladestikket er gemt væk under venstre forlygte, hvor det er nemt at tilgå, og integreret i bilens design på en smart og funktionel måde. Det elegante design på alufælgene passer perfekt til omgivelserne – fra storbylivet til naturskønne landskaber.

parallax

Your Freedom.

En destination i sig selv.

Til spontanitet og ture tværs gennem landet. Aiways U5 er din oase på fire hjul. Et sted, du kan lade op, før du kommer frem. Læne dig tilbage og træde på speederen, og når du sætter farten ned igen, sendes bremseenergien tilbage i batteriet. Så bliver økonomien endnu bedre. Du skal blot nyde turen, fordi hver eneste detalje går op i en højere enhed.  

Plads til de lange ture

Aiways U5 er en avanceret elbil med klimastyring af batteriet til gavn for rækkevidde og batteriets levetid. Batteriet af litium-ion typen er opbygget af 24 moduler med battericeller, der kommer fra en af de førende producenter af battericeller i verden – kinesiske CATL, der også er leverandør til europæiske og amerikanske producenter af elbiler. Kapaciteten i batteriet er 63 kWh – nok til 400 kilometers kørsel (WLTP-norm).

Rækkevidde

400+ km. (WLTP)

Aiways U5: Elektrisk energiforbrug 166-170 Wh/km. Rækkevidde pr. opladning: 400 km (WLTP-norm) – kan påvirkes af kørestil og vejrforhold. CO2: 0 g/km under kørsel. 

Hurtig opladning med 3-faset lader

3-faset lader er standardudstyr på Aiways U5. Med 3-faset lader kan du oplade til næsten 60 kilometers kørsel på en time fra en 11 kW hjemmelader.    

Hurtigopladning 20% - 80%

35 min.

Opladningstid v/ladestander hjemme: Ca. 7,5 t v/11 kW. Opladningstid v/ hurtiglader 20%-80%: Min. 35 min. ved op til maks. 90kW under dele af opladningen – ladehastighed afhænger af flere faktorer bl.a. ladestander, elforsyning, batteritemperatur og vejrforhold. Der tages forbehold for fejl og/eller ændringer i specifikationer.

Avanceret teknologi

I modsætning til andre bilbatterier har den elektriske SUV Aiways U5 en patenteret sandwichstruktur. Konstruktionen består bl.a. af en isoleringsskærm mellem batterimodulet og kølepladen, som adskiller 'tørzone' (batterimodul) fra 'vådzone' (køleplade). Konstruktionen sikrer, at kølevæsken omkring batteriet ikke trænger ind til battericellerne i tilfælde af en alvorlig ulykke og mindsker dermed risikoen for kortslutninger. Effektiv køling og forvarmning øger batteriets levetid og effektivitet, og sikrer større kapacitet og dermed en øget rækkevidde. 

Motoreffekt

204 HK / 150 KW

Oplev Aiways U5

Book en prøvetur eller få en pris på din nuværende bil, ved køb af en Aiways U5. Oplev kvalitet ned til mindste detalje, klassledende kabineplads og en stor køreglæde til gavn for din hverdag. 

parallax

Your Convenience.

Standardudstyr langt over standard

Der er ingen smalle steder i den elektriske SUV Aiways U5. I den rummelige elbil er den fulde sikkerhedspakke nemlig standardudstyr. Du skal hverken betale ekstra for de mange sensorer, der advarer dig ved trafik i blinde vinkler og ubehagelige overraskelser eller for den automatiske fartpilot og 360° panoramakameraet – for bare at nævne et par stykker.

Adaptiv fartpilot

Den adaptive fartpilot er aktiv ved hastigheder op til 130 km/t. Sensorer overvåger konstant afstanden til forankørende, og elektronikken sørger for automatisk at bremse eller accelerere bilen op til den valgte hastighed. 

Køassistent

TJA - Traffic Jam Assistant - gør livet bag rattet meget lettere i tæt trafik eller ved køkørsel. Elektronikken overvåger og kontrollerer automatisk bremser og acceleration og kan hjælper med at holde bilen på rette spor.

Automatisk nødbremse

Ved hjælp af radar og kamera advarer bilen, hvis der er risiko for en kollision med forankørende biler, cykler eller fodgængere. Føreren får også en advarsel i bilens instrumentpanel som en påmindelse om at sætte farten ned og holde sikker afstand. 

Vejbaneassistent

Vejbaneassistent hjælper føreren til at holde bilen i sin egen vejbane. Hvis bilen bevæger sig mod den modsatte vejbane eller er på vej ud mod rabatten, uden at føreren griber ind, styrer bilen automatisk ind på midten af vejen igen. 

Blindvinkelalarm

Hvis et andet køretøj nærmer sig bilen, advares føreren med et advarselslys i sidepejlet - og evt. et lydsignal. Systemer advarer også mod bagfra kommende trafik, hvis en af passagererne er ved at åbne en af bilens døre for at stige ud.

Parkeringsassistent

Ønsker man hjælp til at komme ind på en trang parkeringsplads, kan man aktivere den automatiske parkeringsassistance i bilens midterkonsol. Sensorer måler afstanden til andre biler, og elektronikken styrer automatisk bilen ind på rette plads.