Garanti

Din nye Aiways er omfattet af en fabriksgaranti på 5 år og der er 8 års garanti (begge maks. 150.000 km.) på stærkstrømsbatteriet og drevmotoren. Ud over garanti mod materiale- og produktionsfejl er stærkstrømsbatteriet dækket af en kapacitetsgaranti. Karrosseriet er omfattet af 10 års garanti mod gennemtæring uden kilometerbegrænsning.

Hent garantihæfte

5 års fabriksgaranti

Der medfølger en fabriksgaranti på hele 5 år (maks. 150.000 km), når du køber en Aiways U5. Garantien dækker eventuelle defekter på bilens originale dele og komponenter, som skyldes problemer med materialets kvalitet eller knytter sig til fremstillingen af bilen. Skulle der mod forventning opstår et behov for garantireparation, kan en autoriserede Aiways servicepartner hjælpe dig.

Derudover er bilens karosserilakering dækket af 4 års garanti. For yderligere information om den 2-årige garanti på reservedele og andre garantiforhold for din Aiways læs Garanti- og Servicehæftet fra Aiways.

8 års garanti på stærkstrømsbatteriet 

Stærkstrømsbatteriet i Aiways U5 er både omfattet af en lang garanti på 8 år (maks.150.000 km) mod materiale- eller produktionsfejl. Derudover er batteriet også omfattet af en garanti for at dets kapacitet er på minimum 75% op til 8 år eller 150.000 km.

10 års karrosserigaranti 

 (UDEN KILOMETERBEGRÆNSNING)

Aiways giver 10 års garanti mod rustgennemtæring af karrosseriet. Denne garanti er uden kilometerbegrænsning. Der er desuden 2 års garanti på alle originale Aiways reservedele, der er indkøbt og installeret i overensstemmelse med fabrikkens instruktioner.

Dette kunne også være interessant

Aiways Approved

Priser og udstyr

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)