Vedligeholdelse 

Når du tager din Aiways i brug starter behovet for vedligeholdelse alt efter anvendelse, kørselsmønster osv. Vi har udarbejdet en vedligeholdelsesplan til din Aiways tilpasset danske forhold, så du kan passe på din Aiways bedst muligt og tage reparationer i opløbet og undgå nedbrud pga. slitage. Navnlig bremserne og undervognen er ekstra udsatte på danske biler i forhold til fx Sydeuropa, der sjældnere oplever fugtigt og koldt vejr og til tider snedækkede og saltede veje. 

Aiways fabriksgaranti

Fabriksgarantien på din Aiways gælder i 5 år eller op til 150.000 kilometers kørsel – alt efter hvad der kommer først. Og på bilens stærkstrømsbatteri , elmotor og kontrolenhed til elmotoren er garantien på hele 8 år /150.000 km (alt efter hvad som kommer først). For at sikre fortsat garanti skal du overholde Aiways-fabrikkens krav til servicering.

Vedligeholdelseseftersyn 
– optimal udnyttelse af din Aiways

For at fabriksgarantien fortsat gælder, skal du få foretaget obligatorisk vedligeholdelseseftersyn hver tredje år eller for hver 100.000 km. Men vi anbefaler, at du én gang om året eller for hver 20.000 km besøger et Aiways serviceværksted for at få din Aiways vedligeholdt. Ved et vedligeholdelseseftersyn kan du tage reparationerne i opløbet og undgå nedbrud pga. slitage, så du kan sikre, at din Aiways er drifts- og trafiksikker. Hos dit Aiways serviceværksted gennemgås bilen efter et vedligeholdelsesskema tilpasset bilens alder og kilometerstand. Ved samme lejlighed udføres eventuelle opdateringer af bilens styresystem og infotainmentsystem, og du er derfor sikker på at få det optimale ud af din Aiways, når du får udført vores anbefalede vedligeholdelseseftersyn.

Vedligeholdelsesaftale 
– tryghed hele vejen rundt

Det skal være så nemt som muligt at være Aiways-ejer, det er udgangspunktet for den vedligeholdelsesaftale, som vi har sammensat til dig, der kører Aiways. For et fast månedligt beløb kan du både sikre vedligeholdelse og reparationer af din bil hele året rundt. Du kan altså trygt bruge din nye Aiways uden at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter de første mange år. 

Vejhjælp - Tryghed med Aiways 24/7 

Når du køber en ny Aiways, er den omfattet af 24/7 vejhjælp i Danmark. Det betyder, at hvis uheldet er ude, mens du er ude at køre, og du f.eks. er punkteret, oplever driftstop eller din bil bryder sammen, så kan du altid kontakte Aiways vejhjælp og få assistance. Aftalen dækker tre år efter første registreringsdato. Har du behov for vejhjælp i udlandet er det dækket af SOS International via bilens kaskoforsikring.

Hvis du har brug for assistance ifm. driftstop eller uheldet er ude, skal du bruge følgende telefonnumre:

Vejhjælp i Danmark: tlf.: +45 72 24 22 30

Vejhjælp i udlandet (SOS International): tlf. +45 70 10 50 52

OBLIGATORISK  VEDLIGEHOLDELSESEFTERSYN
Efter 100.000 km eller 3 år

 • Udskiftning af bremsevæske
 • Udskiftning af kølervæske
 • Udskiftning af olie på reduktionsgearet

ANBEFALET
VEDLIGEHOLDELSESEFTERSYN
Årligt eftersyn hver 20.000 km

 • Vedligeholdelse og kontrol af bilens vigtigste komponenter og sikkerhedsudstyr. bl.a.  
 • Bremser og undervogn
 • Elektriske komponenter
 • Ladekabler og ladeport
 • Lys, lygter og horn mv.
 • Friskluftfilter

ANBEFALET
VEDLIGEHOLDELSESAFTALE
Fra dag 1 – op til 5 år eller 140.000 km

 • Vi arbejder på at få klargjort de sidste priser. Følg med på siden eller via vores nyhedsbrev. 
 • Obligatorisk vedligeholdelseseftersyn
 • Vedligeholdelseseftersyn: Alm. servicering inkl. softwareopdatering
 • Alm rep. (udskiftning af bremseklodser, pærer, viskerblade, mv., minus dæk)

Dette kunne også være interessant

Aiways Approved

Garanti på din Aiways

Hvem står bag Aiways