Aiways connected app

Med Aiways-appen bliver din smartphone det direkte link til din Aiways. Overvåg og fjernbetjen nemt din Aiways når som helst og hvor som helst.

Betjening af bilens funktionaliteter

Når du som Aiways-kunde er registreret med en Aiways-konto, kan du bruge appen* på enhver smartphone til at interagere med din Aiways. Ved få klik på telefonen kan Aiways U5-ejere starte motoren, indstille klimaanlæggets niveauer og åbne eller låse dørene, bagklappen eller låse soltaget op.

*Gælder ikke U5 ”Special Edition” versioner med 170 hk motor.

Nem at bruge og altid ved hånden

I udviklingen af appen har der i designet været fokus på funktionalitet og brugervenlighed, så man nemt kan navigere rundt. Appen er enkelt sat op, og giver brugeren mulighed for at tilføje egne genveje til ofte brugte funktioner. 

Manglende Aiways app i Google play

Hvis du som bruger af Android ikke kan hente Aiways app’en til telefonen via Google Play, er det muligt at hente den ved at scanne QR-koden til højre, trykke på linket, der åbner sig, og dernæst trykke på feltet markeret med rødt  (se markering på billede til højre) og følge instruktionerne. Afhængigt af telefonens sikkerhedsindstillinger, skal man godkende installationen af appen under indstillinger.

Brugere med en iPhone kan hente appen fra App store.

Vil du vide mere om Aiways Connected?

Find flere svar på vores ofte stillede spørgsmål. Her har vi samlet alle de typiske spørgsmål der måtte forekomme, når du tager din nye bil i brug. 

Læs mere om ofte stillede spørgsmål

Fakta om Aiways Connected

Bliv kontaktet af Aiways

Vil du selv bag rattet og opleve kvalitet, rummelighed og komfortudstyr i topklasse? Du er altid velkommen til at booke en prøvetur hos en af vores 11 Aiways partnere, som står klar til at vise dig Aiways U5, eller du kan besøge vores digitale forhandler og designe din egen Aiways U5.