Sidste chance!

Aiways U5 Premium (MY21)

Kun 334.990 kr.

Vi har lige nu et begrænset antal Aiways U5 Premium MY21, som du stadig kan nå at købe. Alle biler kan leveres indenfor 3 måneder og fås til kun 334.990 kr. 

Skynd dig at slå til, for vi har nemlig kun et begrænset parti tilbage!

Køb af Aiways

Når du køber en Aiways, ejer du bilen og har dermed ingen kilometerbegrænsninger. Dette kan være en fordel hvis dit kørselsbehov varierer eller ved ture til udlandet. Netop denne frihed gør at mange vælger at eje bilen i stedet for at privatlease. Med ejerskab kommer også ansvar og vedligeholdelse af din bil. Dette betyder at dine omkostninger ikke er faste og kan variere efter behov og samtidig kræves der en indsats når du på et tidspunkt gerne vil sælge bilen.  

Aiways_U5_Dynamisk_Grå_02.jpeg__PID:17678c14-66bc-46db-95f0-447405cd1bb1

Privatleasing

Med Aiways privatleasing har vi gjort det simpelt. Du finder en farve, vælger det antal kilometer du kører om året, bekræfter aftalen og betaler førstegangsydelsen. Hver måned vil du blive opkrævet en fast ydelse for bilen i leasingperioden. Når leasingperioden er over, skal du blot aflevere bilen tilbage hos din valgte Aiways Partner. På denne måde undgår du at få et værditab på bilen, har alle serviceintervaller med i prisen og slipper for besværet med at sælge en brugt bil.

Aiways Approved

Er du på udkig efter en brugt Aiways? Så anbefaler vi at du kigger på vores nye brugtbilskoncept Aiways Approved. Bilerne er typisk mellem 6-15 måneder gamle og er særligt udvalgt af Aiways. Du får en bil som er 100% kosmetisk og teknisk klargjort med den nyeste software. Aiways Approved er din garanti for en næsten ny Aiways i perfekt stand.

Dette kunne også være interessant

Priser og udstyr

Hvem står bag Aiways

Garanti på din Aiways