Aiways Distribution Danmark 

Generelle vilkår og betingelser for forudbestilling af Aiways U6

Før du foretager en overførsel af reservationsgebyret, bedes du læse og forstå disse generelle vilkår og betingelser for reservation. Din Aiways Partner sender en bekræftelse på din konfiguration og indbetalingen af de 5000 kr.

Du skal være fyldt 18 år, før du kan acceptere denne aftale og foretage reservationen. Hvis du er mindreårig, kræves der samtykke eller underskrift fra din værge.

1. Forudbestilling

En reservation træder i kraft, når den valgte Aiways Partner har modtaget hele reservationsgebyret på 5.000 kr. og vilkår og betingelser er accepteret. Reservationsgebyret betales hos den valgte Aiways Partner via kortbetaling eller bankoverførsel. Når tiden for endelig bestilling/produktion af din bil nærmer sig, vil du blive kontaktet af din valgte Aiways Partner.

2. Fordele ved forudbestilling

Ved forudbestilling bliver du blandt de første til at modtage en Aiways U6, når de første biler kommer til Danmark.  Du kan til enhver tid fortryde din forudbestilling, og få reservationsgebyret retur, frem til at ordren er endelig bekræftet.

3. Betaling og tilbagebetaling af forudbestillingsgebyret

3.1 Reservationsgebyret bliver konverteret til en delbetaling, når underskriften på en slutseddel er gennemført. 

3.2 Reservationsgebyret kan til enhver tid refunderes, før det er blevet konverteret til en delbetaling på en underskrevet slutseddel. 

3.3 For at få refunderet reservationsgebyret skal du kontakte din valgte Aiways Partner, som vil refundere pengene inden for 14 dage via samme betalingsmetode. 

4. Opsigelse af aftale

Denne aftale vil automatisk blive opsagt, når en tilbagebetaling er blevet iværksat i overensstemmelse med de førnævnte betingelser.